Skip to main content
search
0

Winkelwagen

Ontdek de enorme keuze van onze producten

Een Hifi Winkel met passie en precisie van klank

Als u op zoek bent naar hoogwaardige audioproducten, dan is een bezoek aan een Hifi winkel de perfecte keuze. Bij Hifi winkels vindt u niet alleen de beste kwaliteit audioapparatuur, maar ook deskundig advies van professionals die weten waar ze het over hebben. Of u nu een audiofiel bent die op zoek is naar de beste geluidskwaliteit, of gewoon een muziekliefhebber die wil genieten van hoogwaardige audio, een bezoek aan een Hifi winkel is zeker de moeite waard.

Alpha High End is een van de beste Hifi winkels in België en biedt een breed scala aan hoogwaardige audioproducten van bekende merken. Van luidsprekers tot versterkers en van draaitafels tot hoofdtelefoons, Alpha High End heeft het allemaal. Maar wat maakt Alpha High End zo bijzonder en waarom zou u deze Hifi winkel moeten bezoeken? In dit artikel bespreken we enkele van de belangrijkste redenen waarom Alpha High End de perfecte keuze is voor audioliefhebbers in België.

Graag nodigen wij u uit om met ons de nieuwste ontwikkelingen in Hifiland te ontdekken, Passie is aanstekelijk, u bent gewaarschuwd !

Play Video

Onze producten

Versterkers

Bronnen

Luidsprekers

Vinyles

Bioscoop

Kabels

Optimizatie

Meubels en Ontkoppelingen

Bij Hifi Shop Alpha High End ontvangt u deskundig advies van professionals

Een van de belangrijkste voordelen van het winkelen bij Alpha High End is het deskundige advies dat u kunt verwachten van de professionals die er werken. Het team van Alpha High End bestaat uit mensen met een passie voor audio en jarenlange ervaring in de industrie.

Ze kennen de producten die ze verkopen door en door en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste audioproducten die aan uw wensen en behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar een hoogwaardige draaitafel of een geavanceerde versterker, het deskundige advies van Alpha High End kan u helpen om de juiste keuze te maken.

Bekijk onze Winkels

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Als u online winkelt bij Alpha High End, kunt u rekenen op snelle levering en uitstekende klantenservice. Het team van Alpha High End doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel en veilig bij u wordt afgeleverd.

Mocht u vragen hebben over een product of een bestelling, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Alpha High End. Het team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze winkels in Belgie

Laat u adviseren door onze ervaren experts op onze 4 locaties in België. Zij zullen u helpen de hifi- en homecinema-apparatuur te vinden die het best aan uw behoeften beantwoordt. U kunt ons vinden in onze Hifi winkel in Brussel, Antwerpen, Brasschaat en Turnhout.

Antwerpen

Zondag A.U.B. bel 02-644 48 44
Maandag 10.00 – 12.30 13.30 – 18.00
Dinsdag A.U.B. bel 02-644 48 44
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10.00 – 12.30 13.30 – 18.00
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Rust dag

Brasschaat

Zondag Rust dag
Maandag Rust dag
Dinsdag 10.00 – 12.30 13.30 – 18.00
Woensdag 10.00 – 12.30 13.30 – 18.00
Donderdag Op afspraak
Vrijdag 10.00 – 12.30 13.30 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 17.30

Brussel

Zondag 10.00 – 13.00 14.00 – 18.00
Maandag Rust dag
Dinsdag 10.00 – 13.00 14.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 13.00 14.00 – 18.00
Donderdag Op afspraak
Vrijdag 10.00 – 14.00 Op afspraak
Zaterdag Rust dag

Turnhout

Zondag Rust dag
Maandag Rust dag
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 17.30

Een uitgebreide luisterruimte

Een ander groot voordeel van winkelen bij Alpha High End is de uitgebreide luisterruimte. Hier kunt u verschillende audioproducten testen en vergelijken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Of u nu op zoek bent naar een paar hoogwaardige luidsprekers of een geavanceerde versterker, bij Alpha High End kunt u deze producten uitproberen voordat u tot aankoop overgaat.

Dit is vooral handig als u op zoek bent naar een product dat aan uw specifieke eisen en behoeften voldoet. Door het product uit te proberen, kunt u er zeker van zijn dat het aan uw verwachtingen voldoet voordat u het koopt.

Een breed scala aan producten van bekende merken bij onze Hifi Winkel

Alpha High End is een Hifi winkel die zich richt op kwaliteit boven kwantiteit. Dat betekent dat u bij Alpha High End alleen hoogwaardige audioproducten vindt van bekende merken. Denk hierbij aan merken als Bowers & Wilkins, Focal, McIntosh, Sonus Faber, en nog veel meer.

Al deze merken zijn wereldberoemd vanwege hun uitstekende geluidskwaliteit en duurzaamheid, en bij Alpha High End vindt u ze allemaal onder één dak. Of u nu op zoek bent naar een geavanceerde luidspreker of een krachtige versterker, bij Alpha High End vindt u het allemaal.

Bekijk onze Winkels
https://www.youtube.com/watch?v=2LBBRLrV4x4&autoplay=1&mute=1&loop=1

Actief sinds 1986

Sinds 1986 zijn wij actief als Hifi-winkel en hebben we ons in de loop der jaren onderscheiden van andere winkels in dezelfde branche. Wat ons anders maakt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Bij ons hebben we een passie voor muziek en geluid, en ons team van experts staat altijd klaar om onze kennis en expertise te delen met onze klanten. We bieden een uitgebreide selectie van de beste Hifi-producten op de markt, inclusief high-end speakers, versterkers en platenspelers, en we werken alleen met de meest gerenommeerde merken.

Bovendien bieden we uitstekende klantenservice, met persoonlijke aandacht voor elke klant en een focus op het vinden van de perfecte oplossing voor hun unieke behoeften. Met meer dan 35 jaar ervaring in de branche, hebben we ons bewezen als een betrouwbare en professionele partner voor iedereen die op zoek is naar de beste Hifi-producten en -advies.

Conclusie

Als u op zoek bent naar hoogwaardige audioproducten van bekende merken, dan is Alpha High End de perfecte keuze. Bij deze Hifi winkel vindt u niet alleen een breed scala aan producten, maar ook deskundig advies van professionals die weten waar ze het over hebben.

Of u nu in de winkel wilt luisteren naar verschillende producten of online wilt winkelen, bij Alpha High End kunt u altijd rekenen op uitstekende kwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice. Breng een bezoek aan Alpha High End en ontdek zelf waarom deze Hifi winkel zo bijzonder is.

Alpha’s newsletter

Close Menu