Op maat

Integratie door ons uitgevoerd

Meer weten
Integratie

De Alpha kwaliteit

U droomt dus van een mooi geïntegreerd AV-systeem in uw huis, liefst eentje die makkelijk te gebruiken is? Daar zijn een paar basisvereisten voor.

Allereerst een luisterend oor van uw installateur is onontbeerlijk

Verder, ervaring en veel knowhow in deze materie alsook beschikking van de juiste kwaliteiten merken en producten om dit te kunnen realiseren tot slot de juiste ploeg om dit correcte uit te voeren, Het tot een mooi conclusie brengen mits uw tevredenheid is voor ons het ultieme compliment!

Wij werken graag met uw interieurarchitect en uw bestaande ploeg van elektriciens, schrijnwerkers, schilders etc. om uw wensen te realiseren!

Het is bijna magisch om met één druk op uw smartphone, tablet of gewoon een bevel aan uw “voice recorder” uw favoriete muziek door uw huis te horen spelen, of in uw home theater een leuke film te beleven.

Streaming, High Definition, 4/8K… zijn voorbeelden van innoverende erbeteringen die wij vandaag in A/V beleven OLED, Laserprojectie, Stealth luidsprekers wifinetwerken, alsook de constante evolutie van de bronnen die ons met media content verwennen, bvb Youtube, Pintrest etc. zullen ons blijven verassen Dit is het domein van onze passie … muziek & film, laten we er met u iets mooi van maken.

Alpha is uw beste partner!

Kom rustig langs, we luisteren graag naar uw wensen.

Oostwest, thuis best!

Demo thuis

De ontvangst was heel goed, relaxed en de set overtuigt op de gehele lijn en toch… twijfels… hoe zou deze set bij mij thuis klinken, immers de luisterkamers bij Alpha zijn niet algeheel vergelijkbaar dan bij ons thuis… juist daarom bieden wij u onder bepaalde voorwaarden de luxe om een demo thuis te boeken, zo verdwijnen de laatste twijfels en bent u zeker met uw beslissing, de voorwaarden bespreken wij graag bij uw demo.

Bijkomend is het ook dikwijls heel nuttig om iemand die op een Pro manier uw ruimte evalueert en daarom ook tips kan even om meer uit uw ruimte te halen, veelal tips die u niks kosten en uw mooi interieur niet negatief einvloeden mocht het toch noodzakelijk zijn om ingrepen te doen, zijn er mogelijkheden om dit discreet te doen, uiteraard is de WAF* belangrijk!