Skip to main content
search
0

Winkelwagen

Agenda

Yin & Yang Show

By 1 november 2021No Comments

Yin (donker) en Yang (licht) is een oude Chinese filosofische wijsheid die in de westerse wereld is doorgedrongen. In essentie bedoelt men hiermee dat, alhoewel ze in de eerste plaats elkaars tegengestelden zijn, ze samen toch mekaar aanvullen en het geheel sterker maken… denk maar aan water en vuur, mannelijk en vrouwelijk, enzovoort.

Zo vormt ook de analoge audio wereld een complementair duo met de digitale wereld.

Het is ons een plezier u uit te nodigen op een nieuwe ‘conceptshow’ waar we naar goede Alphagewoonte u zullen entertainen met top analoog versus top digitaal materiaal !

Dat doen we met Naim Audio, voor velen bekend voor zijn hoogwaardige versterkers en CDspelers die ondertussen werden vervangen door highend streaming toestellen.

Het was dan ook met grote verwondering dat we vernamen dat Naim de intentie had om terug te keren naar de analoge wereld met de ‘Solstice’, een uitzonderlijke draaitafel ontworpen in samenwerking met Clearaudio en waarvan we hopen dat deze furore zal maken in de wereld van de liefhebbers van het zwarte goud!

Die Solstice sluiten we aan op de Naim Statement versterkers, in combinatie met de in Zweden geproduceerde Marten Coltrane luidsprekers! Een show die je niet wil missen.

Zoals steeds: geen verkoopspraatjes maar enkel mooie muziek in al zijn facetten (als het maar op vinyl staat!) en ook gestreamd kan worden.

We zien u, de overtuigde analogist (Yin) en de diehard digitalist (Yang), graag verschijnen!

 

Showinfo:

Zaterdag 20 en Zondag 21 november 2021
Vanaf 10 tot 18u, vrije toegang, beschikbare parkeerplaats
Bredabaan 1031, Brasschaat
Tel: 03-653 51 01

Close Menu